Skip to content

FAQ

Graafsebaan 133, 5248NL ‘s-Hertogenbosch

Deuren open: 12h CET
Start show: 12h CET
Einde show: 23h CET

Afterparty*: 23h – 01h CET
*Alleen voor tickethouders

Volgt nog!

Zorg ervoor dat je een geldig ID en ticket bij je hebt. De minimumleeftijd voor Electronic Family is 18 jaar. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen geen toegang. Hierom is het belangrijk om een officieel identiteitsbewijs mee te nemen zodat de beveiliging je leeftijd kan controleren.

 

Je kan tickets geprint of via je telefoon laten scannen.

Je ticket niet ontvangen? Vul het e-mail adres waarmee je het ticket hebt gekocht hier in zodat je ticket opnieuw wordt verstuurd.

Als een standaard procedure, worden alle bezoekers en crew grondig geïnspecteerd. Bezoekers mogen geen bagage en / of rugzakken meenemen naar het evenement. Alleen tassen met een maximale grootte van een A4 en 10 cm dik zijn toegestaan. De veiligheid van onze bezoekers is altijd een hoge prioriteit. Met betrekking tot de recente ontwikkelingen in de wereld zijn we extra voorzichtig. Wij vragen om je begrip hiervoor.

Er zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar op de locatie. Kijk op de plattegrond voor de locker locaties.

Op Electronic Family werken we met munten. Deze kunnen worden gekocht bij de kassa’s met contant geld, bankpas of creditcard. Houd er rekening mee dat er geen geldautomaten op het festivalterrein zullen zijn.

Volgt nog!

Zero tolerance
Electronic Family hanteert een zero tolerance beleid waardoor het meebrengen van (soft) drugs niet is toegestaan. Als er tijdens visitatie drugs worden aangetroffen, wordt u de toegang tot het evenement geweigerd. Openbaar gebruik van drugs op het evenement leidt ook tot verwijdering. Gelieve onze regelgeving te respecteren.

Gevonden voorwerpen kunnen naar de informatiestand, bij de kassa’s worden gebracht. Ben je iets kwijt? Tijdens het evenement kun je langs de informatie stand gaan om te controleren of zij het hebben gevonden. Na het evenement kun je een e-mail te sturen naar info@alda.nl

Food-trucks zijn aanwezig en er zijn genoeg barren verspreid over het terrein.

Oordoppen
Een festival zonder muziek is als een frisdrank zonder prik. Maar doof, of het hebben van een piepend geluid in je oren dat gewoon niet weggaat is een zeer trieste herinnering aan een goed festival. Dus wees zuinig op je oren en zorg ervoor dat je oordoppen draagt als het geluidsniveau hoger is dan 80 dB (A). Alpine zal aanwezig zijn op Electronic Family waar je oordopjes kan kopen met muntjes.

Veiligheid
Electronic Family wil iedereen veilig beleven. Wanneer jij of een vriend zich niet goed voelt, kun je terecht bij ons EHBO-team. Het EHBO-team is je vriend en is er om je te helpen zonder oordeel.

Gratis water
Bij de toiletten is gratis water beschikbaar

Semi-professionele fotoapparatuur & Selfie Sticks
Het meenemen van beroeps- of semi-professionele apparatuur naar dit evenement is ten strengste verboden, tenzij anders is overeengekomen door middel van een toegewezen persaccreditatie. Selfie sticks langer dan 1 meter zijn ook niet toegestaan. Normale digitale of andere camera’s en GoPro camera’s zijn wel toegestaan.

Zakkenrollers                  
Wees je bewust van je waardevolle spullen en kijk uit voor zakkenrollers.

E-mail naar info@electronicfamily.nl en we zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Voor pers gerelateerde vragen kunt u mailen naar press@alda.nl