Skip to content

STATEMENT

Electronic Family, 

De afgelopen twee weken hebben we alle mogelijke opties bekeken om onze 10de en laatste editie te verplaatsen. Helaas moeten we jullie met pijn in ons hart mededelen dat er dit jaar geen laatste editie van Electronic Family zal plaatsvinden. Dit betekent niet het einde van Electronic Family. We zullen blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden in deze moeilijke tijden. Houd tot die tijd onze sociale media in de gaten.

Wij sluiten ons aan bij het initiatief van saveyourticket.nl in samenwerking met vele organisaties uit onze branche en de Nederlandse overheid. Alle ticket kopers ontvangen hun geld terug binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum van het evenement (25 juli 2020). Het geld wordt teruggestort op de bankrekening waarmee de ticket(s) is (zijn) gekocht. Als u nog vragen heeft, kijk dan in de FAQ hieronder of stuur een e-mail naar info@electronicfamily.nl.

Blijf thuis, zorg voor jezelf en voor elkaar.

FAQ

Wij sluiten ons aan bij het initiatief van saveyourticket.nl, in samenwerking met andere organisaties uit onze branche en de Nederlandse overheid. Alle ticket kopers ontvangen hun geld terug binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum van het evenement (25 juli 2020) op de bankrekening waarmee het (de) ticket(s) is (zijn) gekocht.

Als u een vlucht heeft geboekt, neem dan contact op met uw luchtvaartmaatschappij. Als u zelf een overnachting heeft geboekt, neem dan contact op met het uw hotel of accommodatie. 

We blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden in deze moeilijke tijden. Voorlopig kunnen we je alleen adviseren om onze sociale media in de gaten te houden.

Als je jouw rit naar Electronic Family hebt geboekt via partybussen.nl neem dan contact op met hun klantenservice via deze link. Partybussen.nl zal u een (retour) voucher ter waarde van de aanschafwaarde.